Visie

2Entity is ontstaan vanuit het weten en ervaren dat ZIJN belangrijk is.

ZIJN: samen met iemand op pad zijn; werkelijk ontmoeten; van betekenis zijn; in de ontmoeting met de ander ontdekken wie je bent en worden wie je (al) bent.

ZIJN: ook als er beperkingen of problemen zijn is het prettig om met iemand te zijn, die meedenkt, die meebeslist en die probeert te handelen vanuit jouw zijn.

Vanuit deze gedachtegang is de naam ontstaan en wordt de visie in de naam zichtbaar.

Werkgebied

Deventer is de standplaatsen van 2Entity. Om de cliƫnten volledig te kunnen ondersteunen, wordt er een werkgebied gehanteerd van 40/50 km gehanteerd.

Andrea Jonker

Andrea Jonker is haar loopbaan begonnen in de verpleging en begeleiding. Na banen in de gehandicaptenzorg, wijkverpleging en ambulante begeleiding heeft ze in 2003 haar opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met succes afgerond.

Andrea kwam te werken in de verslavingszorg. In eerste instantie met mensen die niet gemotiveerd waren om hulp te aanvaarden in hun (thuis)situatie maar waar het wel wenselijk was. Daarna op de poliklinische afdeling als maatschappelijk werker verantwoordelijk voor aanmeldingen, nazorg en hulpverlening en specifiek ook voor de verpleeghuisafdeling voor mensen met een verslaving.

In 2015 heeft ze de opleiding aan het Kempler-Instituut afgerond en mag ze zich Psychosociaal Hulpverlener en Gestalt gezinscoach noemen.

In 2012 is ze gestart met haar eigen bedrijf 2Entity. De wens om laagdrempelig aan te sluiten bij de wensen van de mensen die hulpvragen hebben ging op deze manier in vervulling. In 2017 vindt er uitbreiding plaats door bezig te gaan als mentor. In de uitvoering van mentorschap komen alle eerdere banen samen.

2Entity kenmerkt zich door betrokkenheid en met hart er te zijn voor de ander.